Kääntämisen ja tulkkauksen tutkimuksen symposiumi

KäTu_logo_RGB

Vuosittaisten Kääntämisen ja tulkkauksen tutkimuksen symposiumien tarkoituksena on tarjota niin kääntämisen ja tulkkauksen tutkijoille ja kouluttajille kuin kääntäjille ja tulkeille foorumi, jolla he voivat esitellä ajankohtaista tutkimusta ja keskustella tieteenalan tilasta ja kehityksestä sekä käännös- ja tulkkausalan ilmiöistä.

Symposiumin järjestää vuorollaan jokainen Suomessa kääntäjiä ja tulkkeja kouluttava yliopisto yhdessä Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton (SKTL:n) opettajien ja tutkijoiden jaoston kanssa. Jokaisella symposiumilla on oma teemansa, mutta myös muut kääntämiseen ja tulkkaukseen sekä niiden opetukseen ja tutkimukseen liittyvät esitykset ovat tervetulleita.

Vuoden 2020 Kääntämisen ja tulkkauksen symposiumi järjestetään pe–la 17.–18.4.2020 Helsingin yliopistossa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s