Ilmoittautuminen

KäTu2020-symposiumin ilmoittautumislomake ja tarkemmat tiedot julkaistaan tällä sivulla helmikuussa 2020. Kaikki symposiumin osallistujien ilmoittautumiset (ml. työpajailmoittautumiset) hoidetaan saman lomakkeen kautta. Symposiumiin voi ilmoittautua yksin tai ryhmänä.

 

Symposiumin osallistumismaksut (ALV 24 %):

SKTL:n jäsenet 40 €

Ei-jäsenet 80 €

Jatko-opiskelijat 40 €

Perustutkinto-opiskelijat 20 €

Kaikkiin hintoihin lisätään mahdollinen palvelumaksu 1,50 €.

Maksu sisältää symposiumin ohjelman ja materiaalit sekä kahvitarjoilut molempina päivinä. Lounas on omakustanteinen. Helsingin kaupunki kutsuu symposiumin osallistujat vastaanotolleen perjantaina varsinaisen symposiumohjelman jälkeen. Kaupungin vastaanottoon ilmoittaudutaan symposiumin ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Maksutavat:

Ilmoittautuneille lähetetään lasku osallistumismaksu(i)sta. Laskun voi pyytää joko PDF-muodossa sähköpostiin tai verkkolaskuna. Laskutustapa valitaan ilmoittautumislomakkeella. Huomaathan, että ryhmäilmoittautumiset veloitetaan myös yhteisellä laskulla!

Verkkolaskun tilaaja: huomioithan, että ilmoittautumislomakkeella ilmoitetaan verkkolaskutusosoite, johon SKTL lähettää laskun. Tämän lisäksi tarvitaan välittäjätunnus, OVT-tunnus, laskutettavan tahon y-tunnus ja osoitetiedot – eli etsithän ne valmiiksi ennen ilmoittautumista, kiitos! Huomaathan, että verkkolaskun voi lähettää ainoastaan suomalaiselle organisaatiolle.

Lasku on mahdollista saada myös paperisena, jolloin veloitamme ylimääräisen 20 € (ALV 0 %) laskutuslisän. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, maksutapalisä paperilaskusta tulee yhteislaskulle vain kerran.

Laskutukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen laskutus (at) sktl.fi. Muissa ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä konferenssisihteeri Aino Suorantaan, katu2020 (at) helsinki.fi.