Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake

Kaikki symposiumin osallistujien ilmoittautumiset (ml. työpajailmoittautumiset) hoidetaan saman lomakkeen kautta. Symposiumiin voi ilmoittautua yksin tai ryhmänä.

Symposiumin osallistumismaksut (sis. ALV 24 %):

SKTL:n jäsenet 20 €

Ei-jäsenet 50 €

Jatko-opiskelijat 20 €

Perustutkinto-opiskelijat 0 €

Ilmoittautumisaika päättyy 7.5.2021.


Symposiumissa pidettyjä esityksiä ei tallenneta myöhempää käyttöä varten.


Maksutavat:

Ilmoittautuneille lähetetään lasku osallistumismaksu(i)sta. Laskun voi pyytää joko PDF-muodossa sähköpostiin tai verkkolaskuna. Laskutustapa valitaan ilmoittautumislomakkeella. Huomaathan, että ryhmäilmoittautumiset veloitetaan myös yhteisellä laskulla!

Verkkolaskun tilaaja: huomioithan, että ilmoittautumislomakkeella ilmoitetaan verkkolaskutusosoite, johon SKTL lähettää laskun. Tämän lisäksi tarvitaan välittäjätunnus, OVT-tunnus, laskutettavan tahon y-tunnus ja osoitetiedot – eli etsithän ne valmiiksi ennen ilmoittautumista, kiitos! Huomaathan, että verkkolaskun voi lähettää ainoastaan suomalaiselle organisaatiolle.

Lasku on mahdollista saada myös paperisena, jolloin veloitamme ylimääräisen 20 € (ALV 0 %) laskutuslisän. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, maksutapalisä paperilaskusta tulee yhteislaskulle vain kerran.

Laskutukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen laskutus (at) sktl.fi. Muissa ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä konferenssisihteeri Aino Suorantaan, katu2021 (at) helsinki.fi.