Jatko-opiskelijoiden koulutustapahtuma

Tutkija median valokeilassa

Torstaina 20.4.2017

Klo 16-19

Salissa D115 (Tervahovi)

Päivitys 6.3. Langnetin Käännöstiede, monikielisyys ja asiantuntijaviestintä –ryhmän ensimmäinen tapaaminen järjestetään 20.4. Vaasan yliopistossa järjestettävän Kääntämisen ja tulkkauksen tutkimuksen symposiumin jatko-opiskelijoiden koulutustapahtuman jälkeen. Vapaamuotoisen tapaamisen tarkoituksena on päivittää jatko-opiskelijoiden kuulumisia ja suunnitella yhdessä tapahtumia, jotka olisivat ryhmän jäsenille hyödyllisiä.

KäTu-symposiumin yhteydessä järjestetään ennen kaikkea jatko-opiskelijoille ja heidän ohjaajilleen, mutta myös kaikille muille aiheesta kiinnostuneille avoin koulutustapahtuma. Tapahtuman teemana on tänä vuonna tutkijana toimiminen mediassa. Tutkimusviestinnän asiantuntija VTM Riikka Kalmi Vaasan yliopistosta puhuu oman tutkimuksen ja tieteenalan sekä oman yliopiston edustamisesta median eri kanavissa ja julkisuuden kohtaamisesta tutkijana. Lisäksi Vaasan yliopiston professori emerita Sirkku Aaltonen kertoo, miten hän on toiminut uransa varrella tieteen ja tiedotusvälineiden rajapinnalla.

Huom. Tilaisuuden kieli on suomi.

 

Ohjelma (Tervahovi, sali D115)

16.15 – 17.00 Riikka Kalmi (Asiantuntija, tutkimusviestintä, VTM): ”Tutkija ja media. Tiede tarvitsee rohkeita tarinankertojia”

17.00 – 17.30 Kahvitauko (omakustanteinen)

17.30 – 18.15 Sirkku Aaltonen (Professori Emerita): ”Tutkijasta ja tutkimuksesta tuote erilaisille julkaisukanaville. Muistelmia matkan varrelta”

Loppukeskustelu

19.00 –  Langnetin Käännöstiede, monikielisyys ja asiantuntijaviestintä -ryhmän tapaaminen (esim. omakustanteisen illallisen merkeissä)

 

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille